Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back to the Future

Back to the Future

26/07/2018 | 1 kommentar

Se Back to the Future på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Robert Zemeckis
Skuespillere: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.5

Resumé: Den excentriske opfinder Doc Brown forvandler en DeLorean til en tidsmaskine, der uforvarende sender hans unge ven, Marty McFly, 30 år tilbage i tiden.


Se Back to the Future på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Back to the Future (Tilbage Til Fremtiden) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Back to the Future (Tilbage Til Fremtiden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Back to the Future herunder:Fra premieredatoen (26. juli, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Back to the Future (Tilbage Til Fremtiden) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Back to the Future stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.1 kommentar til Back to the Future

  1. William worm markvardsen - kl. 14:40, 27-07-2018:

    Altså Back to the future (tilbage til fremtiden) er en af mine ynglingsfilm, jeg syntes at den er mega hyggelig og side og se, men en gang i mellem kan den godt være lidt langtrukket.

    Men jeg syntes 5 stjerner fordi det er en rigtig god film

    Skriv kommentar


Telmore