Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back to the Future

Back to the Future

30/06/2020 | Flixfilm

Se Back to the Future på Netflix

Produktionsår: 1985
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Robert Zemeckis
Skuespillere: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Den excentriske opfinder Doc Brown forvandler en DeLorean til en tidsmaskine, der uforvarende sender hans unge ven, Marty McFly, 30 år tilbage i tiden.

Back to the Future (Tilbage Til Fremtiden) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Back to the Future på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Back to the Future (Tilbage Til Fremtiden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back to the Future stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Back to the Future, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Back to the Future (Tilbage Til Fremtiden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Back to the Future

  1. William worm markvardsen - kl. 14:40, 27-07-2018:

    Altså Back to the future (tilbage til fremtiden) er en af mine ynglingsfilm, jeg syntes at den er mega hyggelig og side og se, men en gang i mellem kan den godt være lidt langtrukket.

    Men jeg syntes 5 stjerner fordi det er en rigtig god film

    Skriv kommentar