Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back to the Outback

Back to the Outback

10/12/2021 | Flixfilm

Back to the Outback på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Harry Cripps, Clare Knight
Skuespillere: Eric Bana, Tim Minchin, Miranda Tapsell
Spilletid: 95 min
Land: Australia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Måske ser de farlige ud, men disse misforståede skabninger har hjerter af guld – og de er ved at bryde ud af deres fangenskab for at søge efter deres hjem.

Back to the Outback (Hjem til vildmarken) havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Back to the Outback på YouTube.Se Back to the Outback på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Back to the Outback (Hjem til vildmarken) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back to the Outback stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Back to the Outback, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Back to the Outback (Hjem til vildmarken) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar