Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back With the Ex

Back With the Ex

11/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Back With the Ex på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 50 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: En ny begyndelse eller gammel bagage? Fire singler har én chance for at genoplive romantikken med en eks – eller lade fortid være fortid for altid.


Se Back With the Ex på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Back With the Ex (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Back With the Ex (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Back With the Ex herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Back With the Ex er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back With the Ex (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore