Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back With the Ex

Back With the Ex

11/01/2019 | Flixfilm

Se Back With the Ex på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 50 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En ny begyndelse eller gammel bagage? Fire singler har én chance for at genoplive romantikken med en eks – eller lade fortid være fortid for altid.


Se Back With the Ex på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBack With the Ex (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Back With the Ex (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Back With the Ex herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Back With the Ex er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back With the Ex (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar