Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Backdraft

Backdraft

01/01/2021 | Flixfilm

Backdraft på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Action, Drama, Mystery
Instruktion: Ron Howard
Skuespillere: Kurt Russell, William Baldwin, Robert De Niro
Spilletid: 137 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En erfaren brandmand kæmper med slukningen af en række voldsomme brande, mens hans lillebror hjælper en rutineret brandefterforsker med at analysere forbrydelserne.

Backdraft (Flammehav) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Backdraft på YouTube.Se Backdraft på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Backdraft (Flammehav) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Backdraft stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Backdraft, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Backdraft (Flammehav) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar