Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Backstage

Backstage

25/01/2018 | Flixfilm

Se Backstage på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Devyn Nekoda, Alyssa Trask, Josh Bogert, Aviva Mongillo
Spilletid: 30 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Teenagere på en kreativ elite-high school synger, danser og spiller teater, og de bliver udfordret både på scenen og bag kulisserne.


Se Backstage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBackstage (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Backstage (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Backstage herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Backstage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Backstage (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar