Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Backstage

Backstage

24/12/2014 | Flixfilm

Se Backstage på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Devyn Nekoda, Alyssa Trask, Josh Bogert, Aviva Mongillo
Spilletid: 30 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Denne dokumentar følger rapperen Jay-Z's 1999 Hard Knock Life-turne med rapperne Method Man, DMX og Redman gennem 54 svedige koncerter.


Se Backstage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBackstage havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Backstage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Backstage herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Backstage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Backstage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar