Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Backtrack

Backtrack

15/12/2013 | Flixfilm

Se Backtrack på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Fantasy, Mystery, Thriller
Instruktør: Michael Petroni
Skuespillere: Adrien Brody, Jenni Baird, Bruce Spence, Greg Poppleton
Spilletid: 90 min
Land: Australia, UK, United Arab Emirates, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En kunstner, der har været vidne til et Mafia-mord, flygter fra såvel myndighederne som mafiaens lejemorder, der bliver betaget af sit mål.


Se Backtrack på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBacktrack havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Backtrack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Backtrack herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Backtrack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Backtrack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar