Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bad Ass

15/11/2017 | Flixfilm

Se Bad Ass på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Craig Moss
Skuespillere: Danny Trejo, Charles S. Dutton, Patrick Fabian, Joyful Drake
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Denne fortælling er løst baseret på en sand historie om en ensom veteran fra Vietnamkrigen, som var modig nok til at konfrontere to truende bøller i en bus.


Se Bad Ass på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBad Ass havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bad Ass ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bad Ass herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bad Ass er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Ass stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar