Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Boy Billionaires: India

Bad Boy Billionaires: India

06/10/2020 | Flixfilm

Bad Boy Billionaires: India på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Documentary, Biography, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Aayush Ailawadi
Spilletid: 59 min
Land: India
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne dokumentarserie går tæt på grådigheden, bedrageriet og korruptionen, som bragte Indiens mest berømte erhvervsledere til tops og endte med at vælte dem.

Bad Boy Billionaires: India (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bad Boy Billionaires: India på YouTube.Se Bad Boy Billionaires: India på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bad Boy Billionaires: India (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Boy Billionaires: India (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Boy Billionaires: India, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Boy Billionaires: India er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar