Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Boys for Life

Bad Boys for Life

01/11/2021 | Flixfilm

Se Bad Boys for Life på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Adil El Arbi, Bilall Fallah
Skuespillere: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens
Spilletid: 124 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Selv slemme drenge bliver voksne, og Miami-betjenten Marcus er klar til sit velfortjente otium – indtil hans makker Mike bliver mål for et hensynsløst narkokartel.

Bad Boys for Life havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bad Boys for Life på YouTube.Se Bad Boys for Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bad Boys for Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Boys for Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Boys for Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Boys for Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar