Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Boys II

Bad Boys II

01/03/2019 | Flixfilm

Se Bad Boys II på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Martin Lawrence, Will Smith, Jordi Mollà, Gabrielle Union
Spilletid: 147 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Russian
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I dette intense actioneventyr efterforsker to narkobetjente fra Miami en sammensværgelse, hvor en narkobaron prøver at overtage kontrollen med byens narkohandel.


Se Bad Boys II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBad Boys II havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bad Boys II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bad Boys II herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bad Boys II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Boys II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar