Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Boys II

Bad Boys II

01/04/2021 | Flixfilm

Bad Boys II på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Michael Bay
Skuespillere: Will Smith, Martin Lawrence, Gabrielle Union
Spilletid: 147 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Russian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I dette intense actioneventyr efterforsker to narkobetjente fra Miami en sammensværgelse, hvor en narkobaron prøver at overtage kontrollen med byens narkohandel.

Bad Boys II havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bad Boys II på YouTube.Se Bad Boys II på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bad Boys II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Boys II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Boys II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Boys II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar