Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bad Boys

01/03/2019 | Flixfilm

Se Bad Boys på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Lisa Boyle, Michael Taliferro, Emmanuel Xuereb, Tchéky Karyo
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I dette hæsblæsende actionbrag er to narkobetjente fra Miami lige i hælene på en mesterskurk, der lige har snuppet heroin til en værdi af 100 millioner dollars.


Se Bad Boys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bad Boys havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bad Boys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bad Boys:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bad Boys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Boys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar