Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bad Boys

01/04/2021 | Flixfilm

Bad Boys på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Michael Bay
Skuespillere: Will Smith, Martin Lawrence, Lisa Boyle
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: Persian, English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I dette hæsblæsende actionbrag er to narkobetjente fra Miami lige i hælene på en mesterskurk, der lige har snuppet heroin til en værdi af 100 millioner dollars.

Bad Boys havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bad Boys på YouTube.Se Bad Boys på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bad Boys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Boys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Boys, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Boys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar