Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Day for the Cut

Bad Day for the Cut

18/01/2018 | Flixfilm

Se Bad Day for the Cut på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Chris Baugh
Skuespillere: Nigel O'Neill, Susan Lynch, Józef Pawlowski, Stuart Graham
Spilletid: 99 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En godmodig, midaldrende irsk bonde med stor kærlighed til sin mor tager på hævntogt, da hun bliver myrdet under et hjemmerøveri.


Se Bad Day for the Cut på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBad Day for the Cut havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bad Day for the Cut ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bad Day for the Cut herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bad Day for the Cut er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Day for the Cut stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar