Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bad Day

18/09/2022 | Flixfilm

Bad Day på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Ian David Diaz
Skuespillere: Claire Goose, Donna Air, Anthony Ofoegbu
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: En undercoverbetjent lider et frygteligt tab, mens hun efterforsker en berygtet bande. Hun frygter, at hun er blevet afsløret, og tager sagen egen hånd.Se Bad Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bad Day havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bad Day på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bad Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar