Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Faith

Bad Faith

03/11/2021 | Flixfilm

Bad Faith på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Thriller
Instruktion: Kristian Petri
Skuespillere: Kristoffer Joner, Jonas Karlsson, Magnus Krepper
Spilletid: 106 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, Danish, Norwegian
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Da Clara bliver gravid, flytter hun og hendes kæreste Ismaël sammen. Men deres respektive jødiske og muslimske familier tager ikke positivt imod nyheden.

Bad Faith havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bad Faith på YouTube.Se Bad Faith på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bad Faith ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Faith stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Faith, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Faith er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar