Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Girl Island

Bad Girl Island

08/11/2013 | Flixfilm

Se Bad Girl Island på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Stewart Raffill
Skuespillere: James Brolin, Antonio Sabato Jr., AnnaLynne McCord, Dalas Davis
Spilletid: 90 min
Land: Bahamas
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Beskrivelse: En filmproducer på en ø i Bermuda-trekanten kommer i lag med en sexet forførerske og bliver hurtigt den hovedmistænkte i sin vens mord.


Se Bad Girl Island på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBad Girl Island havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bad Girl Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bad Girl Island herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bad Girl Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Girl Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar