Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Guys: Vile City

Bad Guys: Vile City

08/03/2018 | Flixfilm

Se Bad Guys: Vile City på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En offentlig anklager har fået til opgave at bure en kriminel forretningsmand, som styrer hele byen, inde og samler et hold, som ikke allesammen er helt fine i kanten.


Se Bad Guys: Vile City på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBad Guys: Vile City (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bad Guys: Vile City (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bad Guys: Vile City herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bad Guys: Vile City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Guys: Vile City (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar