Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bad Guys

28/09/2019 | Flixfilm

Se Bad Guys på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sang-Jung Kim, Dong-seok Ma, Hae-Jin Park, Dong-Hyuk Cho
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Da han genindsættes for at udrydde de værste forbrydelser i byen, anmoder en betjent om frigivelsen af tre fanger, som skal hjælpe ham med at fange forbryderne.


Se Bad Guys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBad Guys (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bad Guys (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bad Guys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bad Guys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Guys (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar