Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Hair Day

Bad Hair Day

01/01/2016 | Flixfilm

Se Bad Hair Day på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Erik Canuel
Skuespillere: Laura Marano, Leigh-Allyn Baker, Christian Campbell, Alain Goulem
Spilletid: 87 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Monica vågner op med det værste morgenhår – det egner sig slet ikke til aftenens fest! Det gør kombinationen politi, juveltyv og uvurderlig halskæde heller ikke.


Se Bad Hair Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBad Hair Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bad Hair Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bad Hair Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bad Hair Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Hair Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar