Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Hombres

Bad Hombres

15/05/2022 | Flixfilm

Bad Hombres på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Andrew Glazer
Skuespillere: N/A
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En dokumentarfilmskaber besøger i starten af Trump-administrationens tid den mest trafikerede migrationsrute på Jorden: en vej fra Guatemala til USA.Se Bad Hombres på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bad Hombres havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bad Hombres på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bad Hombres ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Hombres stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Hombres, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Hombres er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar