Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans

Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans

18/03/2018 | Flixfilm

Se Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Werner Herzog
Skuespillere: Nicolas Cage, Eva Mendes, Val Kilmer, Xzibit
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En korrupt betjent, hvis dårlige vaner blandt andet inkluderer narkotika, spil og modtagelse af bestikkelse, undersøger mordene på fem illegale indvandrere.

Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar