Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bad Luck

12/06/2022 | Flixfilm

Bad Luck på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Thomas Woschitz
Skuespillere: Valerie Pachner, Ernestine Schmerlaib, Thomas Oraze
Spilletid: 78 min
Land: Austria
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Dagmar finder en pistol og planlægger et røveri. Lippo bliver fyret og vil have hævn. Karl og Rizzo finder kontanter i et biluheld. Deres veje vil snart krydses.

Bad Luck havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bad Luck på YouTube.Se Bad Luck på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bad Luck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Luck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Luck, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Luck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar