Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Bad Moms Christmas

A Bad Moms Christmas

01/11/2020 | Flixfilm

A Bad Moms Christmas på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Jon Lucas, Scott Moore
Skuespillere: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn
Spilletid: 104 min
Land: United States, China
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 5.5

Handling: De stressede mødre Amy, Carla og Kiki er tilbage. Juleferien truer, og den ser ud til at blive endnu mere uoverstigelig, da deres mødre dukker op for at besøge dem.

A Bad Moms Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Bad Moms Christmas på YouTube.Se A Bad Moms Christmas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om A Bad Moms Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Bad Moms Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Bad Moms Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Bad Moms Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar