Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Bad Moms Christmas

A Bad Moms Christmas

01/11/2020 | Flixfilm

Se A Bad Moms Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Jon Lucas, Scott Moore
Skuespillere: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christine Baranski
Spilletid: 104 min
Land: USA, China
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 5.6

Handling: De stressede mødre Amy, Carla og Kiki er tilbage. Juleferien truer, og den ser ud til at blive endnu mere uoverstigelig, da deres mødre dukker op for at besøge dem.

A Bad Moms Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se A Bad Moms Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om A Bad Moms Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Bad Moms Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Bad Moms Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Bad Moms Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar