Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bad Moms

01/09/2019 | Flixfilm

Se Bad Moms på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Jon Lucas, Scott Moore
Skuespillere: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Den nyskilte mor Amy er tynget af sit store ansvar, og en dag får hun nok. Sammen med to andre udbrændte mødre tager hun ud og opfører sig dårligt.

Bad Moms havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bad Moms på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bad Moms ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Moms stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Moms, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Moms er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar