Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Neighbors

Bad Neighbors

23/10/2020 | Flixfilm

Se Bad Neighbors på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Adult
Instruktør: Ken Scott
Skuespillere: Lauryn Richards, Ken Scott, Lindsey Sinclaire, Jocelyn Summers
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et larmende studenterbroderskab flytter ind ved siden af et par med et spædbarn og laver nabolaget om til et festcentrum. Nu begynder en storslået kamp.Se Bad Neighbors på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bad Neighbors havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bad Neighbors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Neighbors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Neighbors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar