Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Neighbors

Bad Neighbors

23/10/2020 | Flixfilm

Bad Neighbors på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Adult
Instruktion: Ken Scott
Skuespillere: Lauryn Richards, Lindsey Sinclaire, Jocelyn Summers
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et larmende studenterbroderskab flytter ind ved siden af et par med et spædbarn og laver nabolaget om til et festcentrum. Nu begynder en storslået kamp.

Bad Neighbors havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bad Neighbors på YouTube.Se Bad Neighbors på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bad Neighbors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Neighbors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Neighbors, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Neighbors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar