Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Night

Bad Night

24/09/2015 | Flixfilm

Se Bad Night på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Adventure, Comedy, Crime
Instruktør: Chris Riedell, Nick Riedell
Skuespillere: Lauren Elizabeth, Jenn McAllister, Julianna Guill, Judy Marte
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Da to teenagepiger ved en fejl forveksles med et par berømte kunsttyve, bliver deres kedelige skoleudflugt pludselig til deres livs eventyr.


Se Bad Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBad Night havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bad Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bad Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bad Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar