Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bad Rap

21/08/2017 | Flixfilm

Se Bad Rap på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Salima Koroma
Skuespillere: Awkwafina, David Lee, Richard Lee, Jonathan Park
Spilletid: 82 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Fire unge asiatisk-amerikanske rappere forsøger at få succes på deres egne vilkår i en musikgenre, der ofte behandler dem som outsidere.


Se Bad Rap på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBad Rap havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bad Rap ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bad Rap herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bad Rap er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Rap stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar