Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Santa

Bad Santa

15/11/2013 | Flixfilm

Se Bad Santa på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Terry Zwigoff
Skuespillere: Billy Bob Thornton, Tony Cox, Brett Kelly, Lauren Graham
Spilletid: 92 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: To svindlere klæder sig ud som julemand og nisse med planer om at plyndre travle indkøbscentre. Men så møder de en lille dreng, der giver dem noget at tænke over.


Se Bad Santa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBad Santa havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bad Santa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bad Santa herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bad Santa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Santa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar