Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Seeds

Bad Seeds

21/12/2018 | Flixfilm

Se Bad Seeds på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Kheiron
Skuespillere: Kheiron, Catherine Deneuve, André Dussollier, Louison Blivet
Spilletid: 100 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En svindler, der kører lidt småsmugleri med sin mor, har dårlig samvittighed over sin fortid og prøver at rette op, mens han er mentor for en gruppe besværlige elever.


Se Bad Seeds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBad Seeds (Udskud) havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bad Seeds (Udskud) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bad Seeds herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bad Seeds (Udskud) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Seeds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar