Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Sport

Bad Sport

06/10/2021 | Flixfilm

Bad Sport på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jamie Salé, Randy Lanier, Pino Narducci
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Virkelige forbrydelser og sport blandes i en dokumentarserie, som ser på globale kontroverser og skandaler med førstehåndsberetninger fra de involverede.

Bad Sport (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bad Sport på YouTube.Se Bad Sport på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bad Sport (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Sport (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Sport, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Sport er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar