Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Sport

Bad Sport

06/10/2021 | Flixfilm

Bad Sport på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jamie Salé, Randy Lanier, Pete Cullen
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Virkelige forbrydelser og sport blandes i en dokumentarserie, som ser på globale kontroverser og skandaler med førstehåndsberetninger fra de involverede.Se Bad Sport på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bad Sport (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bad Sport på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bad Sport (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Sport (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Sport, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Sport er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar