Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bad Trip

26/03/2021 | Flixfilm

Se Bad Trip på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktør: Kitao Sakurai
Skuespillere: Eric André, Michaela Conlin, Lil Rel Howery, Tiffany Haddish
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne komedie med skjult kamera rystes to venner sammen på en vild roadtrip til New York, mens de vikler virkelige mennesker ind i deres frække og løsslupne løjer.

Bad Trip havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bad Trip på Netflix
Anmeldelse: Bad Trip

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bad Trip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Trip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Trip, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Trip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar