Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives

16/03/2022 | Flixfilm

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sarma Melngailis, Allen Salkin, Ilze Melngailis
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En berømt vegansk restauratørs liv løber af sporet, efter hun bliver gift med en mystisk mand, der har hævdet, at han kan gøre hendes hund udødelig.

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives på YouTube.Se Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar