Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Badanamu Pop

Badanamu Pop

22/12/2021 | Flixfilm

Badanamu Pop på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hop, pop og mor dig med Bada og hans nuttede venner i en række iørefaldende fællessange, der er både sjove og lærerige!

Badanamu Pop (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Badanamu Pop på YouTube.Se Badanamu Pop på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Badanamu Pop (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Badanamu Pop (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Badanamu Pop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Badanamu Pop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar