Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Badlands, Texas

Badlands, Texas

28/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Badlands, Texas på Netflix

Indspilningsår: 2015–2016
Genre: Crime, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ronny Dodson, Ronda Haberer, Michael Kasper, Ty Mitchell
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Denne historie, som er bygget over en virkelig forbrydelse, viser livet efter det mystiske drab på en populær bartender i den lille, stærkt sammentømrede by Terlingua.


Se Badlands, Texas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Badlands, Texas (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Badlands, Texas (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Badlands, Texas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Badlands, Texas er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Badlands, Texas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar