Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bag kærlighedens maske

Bag kærlighedens maske

28/10/2021 | Flixfilm

Se Bag kærlighedens maske på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ved hr. Duponts begravelsesoptog samles de efterladte for at mindes ham og afslører den tragiske affære der plagede ham, da han stadig var i live.

Bag kærlighedens maske havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bag kærlighedens maske på YouTube.Se Bag kærlighedens maske på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bag kærlighedens maske ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bag kærlighedens maske stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bag kærlighedens maske, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bag kærlighedens maske er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar