Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Bag kameraet på Netflix-serien Marco Polo

Bag kameraet på Netflix-serien Marco Polo

05/11/2014 | Flixfilm

Foto: Phil Bray, Netflix.

Foto: Phil Bray, Netflix.

Nu kan du komme med bag kameraet på den næste Netflix-serie Marco Polo, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten d. 12. december. I videoen fortæller seriens skaber John Fusco og producer Daniel Minahan hvorfor historien om den berømte opdagelsesrejsende er et fantastisk eventyr, som de færreste kender. Se videoen nederst i artiklen.

I videoen medvirker også den italienske skuespiller Lorenzo Richelmy, der er i serien spiller hovedrollen som Marco Polo, der giver et bedre indblik i hvem personen i virkeligheden var og hvilke udfordringer han kæmpede med.

Herudover byder videoen også på helt nye billeder fra serien, som ikke tidligere har været vist for offentligheden.

Serien Marco Polo byder på action og eventyr og tager udgangspunkt i den rejsenes eventyr fra Venedig til det gamle Kina hvor det ender i blodig kampe. En verden fyldt med grådighed, forræderi, seksuelle intriger og voldsom rivalisering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover Lorenzo Richelmy som Marco Polo medvirker også Joan Chen (Twin Peaks), Benedict Wong (Prometheus), Chin Han (Arrow, The Dark Knight) og Rick Yune (Olympus Has Fallen, The Fast and the Furious) i serien.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 17 – 2022)

Marco Polo er på i alt 10 episoder er skabt af John Fusco (Young Guns, Hidalgo) og de første to episoder er instrueret af norske Joachim Rønning og Espen Sandberg, som har stået bag den Oscar-nominerede film Kon-Tiki. Både Fusco, Rønning, Sandberg, Harvey Weinstein (Gangs of New York), Bob Weinstein (The Lord of the Rings Trilogy) og Dan Minahan (Game of Thrones, True Blood) fungerer som executive producers.

Serien er skabt af John Fusco (Young Guns, Hidalgo) og er instrueret af bl.a. Joachim Rønning og Espen Sandberg, som har stået bag den prisvindende Kon-Tiki og som i øjeblikket arbejder på den næste Pirates of the Caribbean. Optagelserne har primært forgået filmet i Italien, Kasakhstan og Malaysia.

Marco Polo er på 10 episoder og har premiere på Netflix Danmark d. 12. december.
Skriv kommentar