Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Bag kulisserne på Netflix’ franske serie-satsning

Bag kulisserne på Netflix’ franske serie-satsning

30/04/2016 | Flixfilm

På torsdag den 5. maj har Marseille, en ny politisk spændingsserie, og Netflix’ første franskproducerede serie, premiere eksklusivt på streamingtjenesten Netflix.

Med lige knap en uge til premieren tager Netflix os bagom kameraet på den dramatiske serie om den hensynsløse valgkamp, der udspiller sig i den franske by. I videoen møder vi produktionsholdet og skuespillerne Gérard Depardieu og Benoît Magimel og får samtidig indblik i tilblivelsen af serien. Se videoen nederst i artiklen.

I hovedrollen i Marseille ses Gérard Depardieu som byens borgmester Robert Taro, der efter over 20 år på posten bliver udfordret af en ny ung kandidat. Det bliver starten på en heftig valgkamp!

– Netflix har givet mig frie hænder til at skabe en fransk udgave af House of Cards, siger Dan Franck, der er manden bag Marseille.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix (Uge 24 – 2024)

Udover Golden Globe-vinder Gérard Depardieu (Robert Taro), medvirker også Benoît Magimel (Lucas Barrès), Géraldine Pailhas (Rachel Taro), Nadia Farès (Vanessa d’Abrantès), Stéphane Caillard (Julia), Jean-René Privat (Cosini), Guillaume Arnault (Eric), Hedi Bouchenafa (Farid), Carolina Jurczak (Barbara) og Nassim Si Ahmed (Selim).

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle seriens 8 afsnit får premiere på Netflix Danmark den 5. maj.
Skriv kommentar