Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baggio: The Divine Ponytail

Baggio: The Divine Ponytail

26/05/2021 | Flixfilm

Baggio: The Divine Ponytail på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Letizia Lamartire
Skuespillere: Andrea Arcangeli, Valentina Bellè, Thomas Trabacchi
Spilletid: 91 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Historien om Roberto Baggio, en af de bedste fodboldspillere nogensinde, hans karrieres højdepunkter, comebacks og hans fascination af buddhismen.Se Baggio: The Divine Ponytail på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Baggio: The Divine Ponytail havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Baggio: The Divine Ponytail på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Baggio: The Divine Ponytail ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baggio: The Divine Ponytail stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baggio: The Divine Ponytail, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baggio: The Divine Ponytail er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar