Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bait

01/09/2016 | Flixfilm

Bait på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Fantasy, Horror
Instruktion: Kimble Rendall
Skuespillere: Xavier Samuel, Sharni Vinson, Adrian Pang
Spilletid: 2 min
Land: Australia, Singapore, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Overlevende efter en tsunami, der er fanget i en oversvømmet butik, opdager en trussel, der er værre end at drukne – blodtørstige hajer lurer i vandet.

Bait havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bait på YouTube.Se Bait på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bait ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bait stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bait, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bait er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar