Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bait Shop

Bait Shop

15/12/2013 | Flixfilm

Se Bait Shop på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktør: C.B. Harding
Skuespillere: Bill Engvall, Jim R. Coleman, Mary Rachel Quinn, Wilbur Houston
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Bill, der ejer en lystfiskerforretning, har hårdt brug for penge og kæmper mod konkurrenten Hot Rod Johnson om at vinde den store præmie i den årlige ørredkonkurrence.


Se Bait Shop på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBait Shop havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bait Shop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bait Shop herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bait Shop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bait Shop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar