Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bait

27/05/2015 | Flixfilm

Se Bait på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Kimble Rendall
Skuespillere: Xavier Samuel, Sharni Vinson, Adrian Pang
Spilletid: 93 min
Land: Australia, Singapore, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En småsvindler jages af både politi og kyniske gangstere, da han modtager en kryptisk besked om noget stjålet guld.

Bait havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bait på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bait ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bait stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bait, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bait er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar