Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bake Squad

Bake Squad

20/01/2023 | Flixfilm

Bake Squad på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ashley Holt, Christina Tosi, Gonzo Jimenez
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Bageeksperter tilbereder desserter på et højere niveau med nye ideer og perfekte resultater. Nu gælder det om at overbevise kunderne, der er ude efter noget helt særligt.Se Bake Squad på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bake Squad (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bake Squad på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bake Squad (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bake Squad (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bake Squad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bake Squad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar