Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Baki Hanma

Baki Hanma

24/08/2023 | Flixfilm

Baki Hanma på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Action, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Troy Baker, Kirk Thornton, Mick Wingert
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.9

Handling: For at få de evner, han skal bruge for at overgå sin magtfulde far, må Baki tage til Arizona Statsfængsel og konfrontere en berygtet fange, kendt som Manden Uden Lænker.Se Baki Hanma på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Baki Hanma (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Baki Hanma på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Baki Hanma (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baki Hanma (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baki Hanma, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baki Hanma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar