Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Baki

30/04/2019 | Flixfilm

Se Baki på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tôru Furuya, Kirk Thornton, Troy Baker, Nobunaga Shimazaki
Spilletid: 45 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Mens kampsportsmesteren Baki Hanma træner for at overgå sin legendariske far, kommer fem voldelige fanger fra dødsgangen til Tokyo for at udfordre ham.


Se Baki på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBaki (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Baki (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Baki herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Baki er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baki (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar