Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baking Impossible

Baking Impossible

06/10/2021 | Flixfilm

Baking Impossible på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Justin Willman, Andrew Smyth, Hakeem Oluseyi
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: De bedste bagere og ingeniører skal sammen bygge spiselige kreationer, der skal smage lækkert, og hvis design skal modstå hårde test, for at vinde 100.000 dollars.

Baking Impossible (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Baking Impossible på YouTube.Se Baking Impossible på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Baking Impossible (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baking Impossible (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baking Impossible, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baking Impossible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar