Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bakkekøbing – Det store osteræs

Bakkekøbing – Det store osteræs

15/11/2020 | Flixfilm

Bakkekøbing – Det store osteræs på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ambitiøs skade, der er ivrig efter at vinde det store løb, hæver indsatsen i et hemmeligt væddemål. Det bringer hans opfindervens hjem og værksted i fare.

Bakkekøbing – Det store osteræs havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bakkekøbing – Det store osteræs på YouTube.Se Bakkekøbing – Det store osteræs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bakkekøbing – Det store osteræs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bakkekøbing – Det store osteræs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bakkekøbing – Det store osteræs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bakkekøbing – Det store osteræs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar