Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bakkekøbing – Det store osteræs

Bakkekøbing – Det store osteræs

15/11/2020 | Flixfilm

Se Bakkekøbing – Det store osteræs på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ambitiøs skade, der er ivrig efter at vinde det store løb, hæver indsatsen i et hemmeligt væddemål. Det bringer hans opfindervens hjem og værksted i fare.Se Bakkekøbing – Det store osteræs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bakkekøbing – Det store osteræs havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bakkekøbing – Det store osteræs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bakkekøbing – Det store osteræs:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bakkekøbing – Det store osteræs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bakkekøbing – Det store osteræs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar