Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bakugan: Battle Planet

Bakugan: Battle Planet

01/03/2020 | Flixfilm

Se Bakugan: Battle Planet på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jonah Wineberg, Ticoon Kim, Julius Cho, Margarita Valderrama
Spilletid: 24 min
Land: Japan, Canada, USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Dan Kouzo og hans venner slår sig sammen med mystiske væsner kendt som Bakugan, mens de alle kæmper mod ondskabsfulde kræfter, der er ude efter verdensherredømmet.


Se Bakugan: Battle Planet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bakugan: Battle Planet (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bakugan: Battle Planet (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bakugan: Battle Planet:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bakugan: Battle Planet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bakugan: Battle Planet (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar