Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bald Mountain

Bald Mountain

10/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Bald Mountain på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Adventure, Drama, Western
Instruktør: Heitor Dhalia
Skuespillere: Wagner Moura, Laura Neiva, Matheus Nachtergaele, Júlio Andrade
Spilletid: 120 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese, Brazilian Sign Language
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: To gode venner, Juliano og Joaquim, rejser til Serra Pelada med drømme om rigdom under den brasilianske guldfeber i 1980, men grådighed ødelægger deres planer.


Se Bald Mountain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bald Mountain (Serra Pelada) havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bald Mountain (Serra Pelada) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bald Mountain herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bald Mountain (Serra Pelada) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bald Mountain stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar