Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bald Mountain

Bald Mountain

10/09/2016 | Flixfilm

Bald Mountain på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Western
Instruktion: Heitor Dhalia
Skuespillere: Wagner Moura, Sophie Charlotte, Matheus Nachtergaele
Spilletid: 120 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese, Brazilian Sign
IMDb-karakter: 7.0

Handling: To gode venner, Juliano og Joaquim, rejser til Serra Pelada med drømme om rigdom under den brasilianske guldfeber i 1980, men grådighed ødelægger deres planer.Se Bald Mountain på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bald Mountain (Serra Pelada) havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bald Mountain på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bald Mountain (Serra Pelada) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bald Mountain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bald Mountain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bald Mountain (Serra Pelada) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar