Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ballad in Blue

Ballad in Blue

26/08/2021 | Flixfilm

Ballad in Blue på Netflix

Produktionsår: 1965
Genre: Drama, Music
Instruktion: Paul Henreid
Skuespillere: Ray Charles, Tom Bell, Mary Peach
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Musiklegenden Ray Charles spiller sig selv i dette drama om en blind dreng, der kæmper for at komme ud på egen hånd mod sin mors vilje.

Ballad in Blue havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ballad in Blue på YouTube.Se Ballad in Blue på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ballad in Blue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ballad in Blue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ballad in Blue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ballad in Blue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar