Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ballade i pigepensionen

Ballade i pigepensionen

04/11/2021 | Flixfilm

Ballade i pigepensionen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Under en forstanderindes bevågenhed ender pigerne ved en økonomisk hårdt trængt skole i totterne på hinanden over resultatet af Gold Cup-hestevæddeløbet.

Ballade i pigepensionen havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ballade i pigepensionen på YouTube.Se Ballade i pigepensionen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ballade i pigepensionen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ballade i pigepensionen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ballade i pigepensionen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ballade i pigepensionen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar